Over ons

Ontmoet Luuk Vaessen (Tredion) en Toby Brokken (VDT Advocaten), het dynamische duo achter onze toernooien en de businessclub! Als goede vrienden en gepassioneerde professionals hebben ze een gemeenschappelijke visie: het creëren van een bruisende omgeving waar padel en ondernemerschap samenkomen.

Luuk Vaessen, een bevlogen professional bij Tredion. Met zijn innovatieve geest en gedurfde ideeën inspireert Luuk ons om verder te gaan dan de conventionele grenzen. Zijn ondernemerschap en vastberadenheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, maken hem tot een waardevolle partner voor de organisatie van onze zakelijke padel events.

Aan de andere kant hebben we Toby Brokken, de commerciële kartrekker bij VDT Advocaten, brengt zijn scherpe zakelijke inzicht en ongeëvenaarde enthousiasme mee naar onze evenementen. Met zijn expertise in het leggen van verbindingen en zijn passie voor sport, is Toby de perfecte aanvulling op ons team. Zijn vastberadenheid om succesvolle padeltoernooien te organiseren en een levendige zakelijke gemeenschap te creëren, is ongeëvenaard.

VDT Advocaten, een vooraanstaand advocatenkantoor gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden met de focus op het wegblijven bij allerlei juridisch gedoe, en Tredion, een innovatief bedrijf dat zich richt op IT-oplossingen en digitale transformatie, zijn de professionele ruggengraat van Toby en Luuk.

Samen vormen Toby en Luuk een krachtig team dat onze evenementen tot leven brengt. Hun gedeelde passie voor padel en ondernemerschap drijft hen om voortdurend te streven naar uitmuntendheid en innovatie. Met hun leiderschap en visie is onze businessclub uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar groei en succes.

Maar achter hun carrièresuccessen schuilt een hechte vriendschap die al teruggaat tot hun studietijd. Luuk en Toby hebben elkaar leren kennen tijdens hun jaren bij dezelfde studentensportvereniging, waar sport ook de basis legde voor hun band.

Toby Brokken

VDT Advocaten

Luuk Vaessen

Tredion

Laat je gegevens achter