Welkom bij Zakelijk Padel – dé plek waar jij als ondernemer de perfecte combinatie van padel en ondernemen kunt ervaren!

Ben jij een ondernemer uit de regio Tilburg en op zoek naar een laagdrempelige, maar competitieve manier om in contact te komen met andere ondernemers? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Bij Zakelijk Padel organiseren we samen met VDT Advocaten en Q-Promotions diverse padel events, speciaal voor jou als ondernemer.

Onze evenementen zijn ontworpen om jou een geweldige tijd te bezorgen én tegelijkertijd je zakelijke netwerk uit te breiden. Heb je al enige ervaring met padel? Dan moet je zeker meedoen met onze gevorderde toernooien. We hebben er al 4 georganiseerd, en de competitie is altijd uitdagend en inspirerend. Voor de startende padellers onder ons, hebben we al 2 clinics georganiseerd om je kennis te laten maken met deze dynamische sport.

Maar dat is nog niet alles! We blijven innoveren en willen jou de beste ervaring bieden. Binnenkort staat er een VIP-bezoek aan een internationaal toernooi op de agenda, waar jij als VIP kunt genieten van spannende wedstrijden en inspirerende spelers. Zo kun je de echte padelsfeer op het hoogste niveau proeven.

En als je je afvraagt hoe onze vorige events waren, hebben we goed nieuws voor je! We delen graag een aantal wist-je-datjes van onze laatste editie, zodat je een kijkje achter de schermen krijgt en ziet hoe enthousiaste ondernemers elkaar hebben ontmoet en gestreden hebben op de padelbaan. Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand bij Zakelijk Padel!

We kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen op onze volgende events. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van onze komende activiteiten en het VIP-bezoek aan het internationale toernooi niet mist. Mis deze unieke combinatie van padellen en ondernemen niet!

Met sportieve groeten, Het Zakelijk Padel Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat je gegevens achter